Met het oog op het nieuwe seizoen (2017) heeft Intex een ingrijpende verandering doorgevoerd. Er verdwijnen een aantal formaten uit de Intex Metal Frame Pool zwembaden lijn en er komen een aantal nieuwe formaten bij de Intex Prism Frame Pool zwembaden lijn voor terug. Gelukkig betekent dit geen slecht nieuws maar juist een positieve ingrijpende verandering. Door de verhuizing genieten deze formaten van diverse voordelen die de Intex Prism Frame Pool zwembaden lijn met zich meebrengt. Een verbeterd frame, dikkere zwembadliner en een prachtig mooi design zijn slechts enkele eigenschappen van de Intex Prism Frame Pool lijn. Laten we eens gaan kijken naar de nieuwe modellen.

De Intex Prism Frame Pool familie wordt groter

Bij de introductie van de Intex Prism Frame Pool lijn in 2016 waren er slechts 3 formaten beschikbaar. De 300 x 175 x 80 cm, 400 x 200 x 100 cm en de 488 x 244 x 107 cm variant. Door de ongekende populariteit en vraag naar de nieuwe lijn in het afgelopen seizoen heeft Intex de beslissing genomen om nieuwe formaten te introduceren. De Intex Prism Frame Pool familie wordt uitgebreid met maar liefst 9 nieuwe formaten. Hieronder zie je snel en gemakkelijk welke nieuwe formaten er bij zijn gekomen.

Waarom zou je de Intex Prism Frame Pool kopen?

De Intex Prism Frame Pool zwembaden kenmerken zich door de prachtige blauwe kleur van de liner, de kwaliteit van de liner en de stabiliteit van het frame. Dit samen zorgt voor een zeer duurzaam opzetzwembad waar enorm veel plezier aan beleefd kan worden. Als je eenmaal een Intex Prism Frame Pool hebt ervaren wil je niks anders meer. Klik hier om direct alle Intex Prism Frame Pool zwembaden te bekijken.

Intex Prism Frame zwembaden uitbreiding in 2017