Wanneer het zomerseizoen weer begint aan te breken in Nederland gaan de meeste mensen op zoek naar verkoeling. In de meeste gevallen biedt een dagje strand of naar een tropisch zwembad een uitstekende keuze. Maar waarom zou je urenlang in de file gaan staan voor een dagje Scheveningen als je ook verkoeling kunt vinden in jouw eigen tuin met een Intex zwembad?

Het juiste Intex zwembad

Waarom een Intex zwembad?

Intex heeft zich door de jaren heen bewezen als het opblaaszwembad en opzetzwembaden merk en is hierin dan ook marktleider. De Intex zwembaden zijn snel op te zetten en beschikken over een gepatenteerde zwembadliner (wand van het zwembad; gemaakt van versterkt drieledig PVC materiaal; sterk en krasbestendig). Elk Intex zwembad voldoet aan de strenge wet- en regelgeving waardoor je er zeker van mag zijn dat je een uitstekend artikel in huis haalt dat veilig is, lang mee gaat en beschikt over een uitstekende kwaliteit.

Waar moet ik op letten?

Het kiezen van de juiste Intex zwembad begint bij het kijken naar je eigen tuin. Kies een gedeelte van je tuin uit dat zoveel mogelijk waterpas is en bepaal voor jezelf wat de maximale grootte mag zijn en of dat de aangewezen plek beter geschikt is voor een ronde of rechthoekige Intex zwembad. Zodra je dit voor jezelf duidelijk hebt kan het van belang zijn dat je een budget opstelt. Intex zwembaden zijn budgetvriendelijk, komen in vele verschillende formaten en komen in de meeste gevallen standaard met een Intex pomp. Ga je voor een completer Intex model dan komt deze vaak met een accessoire pakket bestaande uit een Intex pomp, Intex afdekzeil en een Intex zwembadtrap waardoor je direct alles in huis hebt.

De Intex zwembad modellen

In ons assortiment vind je de 3 meest voorkomende modellen. Als instapmodel voor gezinnen vanaf 2 personen is er de Intex Easy Set Pool. Een budgetvriendelijk zwembad die verkrijgbaar is vanaf een diameter van 183cm en binnen 10 minuten opgezet is. Je hoeft enkel de rand op te blazen en het water brengt het Intex zwembad in model. Dan komt de Intex Metal Frame Pool bestaande uit een metalen frame voor extra stevigheid en komt in grotere afmetingen perfect voor gezinnen vanaf 4 personen. Ondanks het metalen frame heb je dit model al binnen 30 minuten vulklaar. Wil je echt uitpakken dan is er het premium model de Ultra Frame Pool. Dit model kent een verbeterd metalen frame die nog steviger en duurzamer is, beschikbaar in grotere formaten en is ideaal voor grote gezinnen of wellicht geef je graag zwemfeestjes in je eigen tuin dan is dit de perfecte keuze.

Intex Easy Set Pool Intex Metal Frame Pool Intex Ultra Frame Pool

Een keuze maken

Nu weet je waar je op moet letten, welke verschillende modellen er zijn en hoeveel tijd er ongeveer benodigd is om een Intex zwembad op te zetten. Aan het einde van de dag is er niks fijner dan op een hete zomerdag te kunnen genieten van een Intex zwembad in jouw eigen tuin. Welke keuze je ook maakt met een Intex zwembad haal je altijd een Intex zwembad in jouw tuin die garant staat voor jarenlang zwemplezier.